Minőségtechnikák

Fő célunk, hogy Ügyfeleink hosszútávon megőrizzék versenyképességüket. A jól kiépített minőségirányítási rendszer ideális alap minden jövőbeni kihíváshoz, amivel egy szervezetnek szembe kell néznie.

Garantáljuk, hogy az általunk kiépített minőségirányítási rendszerek valóban támogatni fogják az Önök vállalkozását.

VDA 6.3

Az autóiparban segíti a belső folyamatauditokat tervezni, működtetni, ill. felügyelni. Azoknak fontos, akik felelősek a beszállítók kiválasztásáért, fejlesztéséért és minősítéséért.

VDA 6.5

Autóiparban azok alkalmazzák, akik a belső termékauditokat tervezik, működtetik, ill. felügyelik, akik felelősek a beszállítók kiválasztásáért, fejlesztéséért és minősítéséért.

APQP-PPAP, MSA, SPS

APQP- Minőségtervezés, PPAP- termékjóváhagyás, alkalmazási terület: autóipar.

FMEA

Hiba-mód és hatáselemzés. A gazdasági élet szinte minden területén alkalmazható technika.

Hibaanalízisek: 8D, Ishikawa, 5W, Pareto

Célja, hogy megismertesse a vevőreklamáció kezelés fontosságát, jelentőségét, bemutassa a hatékony panaszkezelés folyamatát, ehhez eszközt biztosítson.

5S

Az 5S Módszer alkalmazása segítségével képes lesz a hatékony, biztonságos és minőségi munkavégzésre, alkalmas munkakörnyezet kialakítására és fenntartására

Lean management

Célja a „Lean és Kaizen -filozófia”, azaz a hatékonyságnövelés és a veszteségcsökkentés módszereinek megismertetése. Bármely területen alkalmazható.


szolgáltatásaink
Online képzések
Minőségirányítási rendszerek kiépítése
Kapcsolódó szolgáltatások

Szeretne naprakész információkat kapni képzéseinkről?


Amennyiben nem kíván hírlevelt kapni iratkozzon le.