Rendszerkiépítések

Fő célunk, hogy Ügyfeleink hosszútávon megőrizzék versenyképességüket. A jól kiépített minőségirányítási rendszer ideális alap minden jövőbeni kihíváshoz, amivel egy szervezetnek szembe kell néznie.

Garantáljuk, hogy az általunk kiépített minőségirányítási rendszerek valóban támogatni fogják az Önök vállalkozását.

ISO 9001:2015

A megváltozott ISO 9001-es szabvány kockázatszemléletű gondolkodásmódja, segíti a folyamatok még hatékonyabb optimalizását.

ISO 14001:2015

Az ISO 14001-es szabvány egy könnyebben irányítható környezetközpontú rendszer működtetését teszik lehetővé.

ISO 45001:2018

Munkavédelmi irányítási rendszer, amelynek alkalmazásával növelhető a vállalkozás hatékonysága, a folyamatok munkaegészségi és biztonsági kockázatainak szabályozása által.

HACCP / élelmiszer és mezőgazdaság

Hazard Analysis Critical Control Point (Veszélyelemzés Kritikus Szabályozási Pont). Az EK/93/43/EEC direktívájának előírása szerint KÖTELEZŐ HACCP rendszert bevezetni és működtetni annak, aki élelmiszer előállítást, forgalmazást, és kereskedelmet végez.

ISCC EU

Az ISCC szabvány szerinti tanúsítás egy eszköz a fenntarthatósági követelményeknek megfelelő termékek megkülönböztetésre a piacon. Támogatja azokat a termelőket és feldolgozókat, amelyek felelős gazdálkodást folytatnak.

GMP+ B3

A mezőgazdasági terménykereskedelem takarmánybiztonsági irányítási rendszere.

GMP+ B4

Takarmánybiztonsági irányítási rendszer a mezőgazdasági és takarmányipari termékek szállításának higiéniai és biztonsági feltételeinek szabályozásához.

IFS FOOD, IFS PET FOOD, IFS BROKER, IFS LOGISTICS

Nemzetközi Élelmiszeripari Szabvány, amelyet német és francia intézmények és szervezetek alakítottak ki. Az ISO 9001-es szabványra, a HACCP-re, az élelmiszerbiztonságra és az EU-s jogszabályokra épül.

GLOBALGAP

Általános minőségbiztosítási rendszer, amely a Jó Mezőgazdasági Gyakorlaton alapul. Az élelmiszerbiztonsági veszélyek elkerülését, kiküszöbölését helyezi előtérbe az élelmiszerlánc elején a termelőnél.

ISO 22000

Az ISO 22000 megadja a követelményeket az olyan élelmiszerbiztonsági menedzsment rendszerrel szemben, amely egyesíti az élelmiszerbiztonságot garantáló jól ismert kulcselemeket az élelmiszerlánc mentén egészen a végső fogyasztásig.

FSSC 22000

Az élelmiszergyártás nemzetközileg elismert élelmiszerbiztonsági irányítási rendszere.

IATF 16949:2016

Az ISO/TS 16949 világszerte elterjedt gépjárműipari szabvány, melyet az IATF (International Automotive Task Force) tagjai közösen fejlesztettek ki.

ISCC PLUS

Fenntartható gyártással a tisztább környezetért!

FSC

Ellenőrzött anyagok beépítésének nyomonkövetése és jelölése a gyártási folyamatban.


szolgáltatásaink
Online képzések
Minőségirányítási rendszerek kiépítése
Kapcsolódó szolgáltatások

Szeretne naprakész információkat kapni képzéseinkről?


Amennyiben nem kíván hírlevelt kapni iratkozzon le.