Aktuális hírek

ÚJ/MEGÚJULÓ ONLINE KÉPZÉSEINK - 2023-ban ÚJ/MEGÚJULÓ ONLINE KÉPZÉSEINK - 2023-ban

MEGÚJULÓ ONLINE KÉPZÉSEINK - 2023-ban ÚJ GMP+, ISCC PLUS

ÚJ! FSC belső auditor képzések ÚJ! FSC belső auditor képzések

Az FSC jogcímmel eladott termékek megfelelően fenntartott erdőkből, ellenőrzött forrásokból, visszanyert anyagokból vagy ezek keverékéből származnak.

ÜHG EGYEDI SZÁMÍTÁS - 2019.ősztől ÜHG EGYEDI SZÁMÍTÁS - 2019.ősztől

Amennyiben az ISCC EU szabvány alkalmazása során nem csak alapértelemezett értéket használ, úgy az egyedi számítást elvégezzük !

TAKARMÁNYIPARI TEVÉKENYSÉG NYILVÁNTARTÁSBA VÉTELE- BIONYOM ÉRVÉNYESSÉG TAKARMÁNYIPARI TEVÉKENYSÉG NYILVÁNTARTÁSBA VÉTELE- BIONYOM ÉRVÉNYESSÉG

Nyilvántartásba vételi kérelem A 183/2005 EK rendelet 9. cikkely 2. bekezdésének értelmében kötelesek az adott Megyei Kormányhivatal Élelmiszerlánc-biztonsági és Állategészségügyi Osztálytól nyilvántartásba vételt kérni takarmányipari tevékenységeikre.

Kockázatos lépés lenne kihagyni  az újdonságokat - ÉLELMISZERBIZTONSÁG Kockázatos lépés lenne kihagyni az újdonságokat - ÉLELMISZERBIZTONSÁG

Az élelmiszeripar kétségkívüli kulcsfontosságú prioritása az élelmiszer-biztonság. Erről írtunk az AGRÁRUIM 2019.09. havi számában, amely a 2019-es OMÉK-on is megjelent!

ISCC EU-ról bővebben ISCC EU-ról bővebben

Az idei Portfólió Agrárkonferencián tartott előadásunkról egy cikk!

A Modern Vállalkozások Programja projekt díjazottjai lettünk! A Modern Vállalkozások Programja projekt díjazottjai lettünk!

Megkaptuk a Digitálisan Felkészült Vállalkozás címet!

Szeretne naprakész információkat kapni képzéseinkről?


Amennyiben nem kíván hírlevelt kapni iratkozzon le.